Var uppmärksam på bedragare

Vi skulle vilja uppmärksamma våra medlemmar på information om bedragare från Vallentuna Kommun

Just nu åker två omärkta, vita skåpbilar runt i Vallentuna och utger sig för att vara en av kommunens entreprenörer, PreZero. Personerna i bilarna har på sig yrkeskläder med PreZeros logga och erbjuder sig att hämta skräp och trädgårdsavfall mot kontant betalning. Personerna är inte personal från PreZero.

När personal från PreZero hämtar kommuninvånares hushållsavfall åker de i bilar märkta med PreZeros logga, alternativt använder de sig av hyrbilar med märket Volvo eller Scania. De kommuninvånare som använder sig av PreZeros tjänster har redan ett abonnemang som de får en faktura för. PreZero arbetar inte mot kontant betalning.

Blir du kontaktad av de personer som utger sig för att vara från PreZero, och att de erbjuder sig att hämta ditt hushållsavfall mot kontant betalning, ber vi dig att kontakta polisen på 114 14.

För mer information se Vallentuna kommuns webbplats.