Sommarvattnet avstängt

Som många av er förmodligen har märkt så är nu sommarvattnet avstängt.
Det stängdes av i söndags förmiddag.

Säkerställ gärna så ni har kranen öppen för att minimera risk vid kyla.
Detta kommer förstås betyda att när det sen i vår är dags att sätta igång vattnet igen, så behöver kranen stängas. Men vi kommer gå ut med information om detta i god tid innan.

Vi tackar för sommaren som har varit och ser fram emot en vit, härlig och krispig vinter!
//Styrelsen

Grillunch

Hej alla tomtägare i Älgeby.
Sommartid har slutat. Tomtägarföreningen bjuder in till grillunch lördagen den 13 november kl 13:00 (höstbad dessförinnan och tänd grill vid ca 12:45) för alla medlemmar. 

Föreningen ordnar korv, dricka, kaffe, etc och ni kommer med ett glatt humör till badplatsen vid sjön Hoven. Skulle det vara riktigt uselt väder den 13:e försöker vi igen den 20:e. Ni som ännu inte är medlemmar i föreningen ska betala in medlemsavgiften innan den 13:e och delta även ni.

Anmälan till Tuija Boman på tuabom@gmail.com senast 11 november. Tala om hur många vuxna resp barn som kommer.

Grillbild från tidigare tillfälle – grillat är gott!

Oljud inatt

UPPDATERING: allt klart 00:50 natten mot tis

Det kan låta lite extra inatt då timmerbilen kommer och hämtar brännved vid risupplaget. De kör dygnet runt och kunde inte lova att de kommer förrän tidigast kl 22.

Vi ber om överseende med detta och önskar en fortsatt trevlig kväll.

Avstängning av vatten

Nu när vi är inne i den andra höstmånaden och den meteorologiska hösten har gjort sin entré så närmar vi oss förstås dagen då sommarvattnet stängs av. Styrelsen planerar för avstängning den 1:a november men ytterst är det temperaturen som bestämmer. Finns det risk för att vattnet fryser i ledningarna så kommer vattnet att stängas av tidigare är det fortfarande varmt så låter vi det vara påslaget längre.

Vi önskar er alla en fortsatt trevlig höst med många goda svampar plockade från vår skog.

/Styrelsen

Avstängning av vatten och väg – uppdatering

UPPDATERAD INFO OM AVSTÄNGNING MÅNDAG 30 AUG.

Pga av en vattenläcka kommer man att behöva stänga av vattnet på Skärenvägen 7 – 57 (stora ringen) imorgon måndag från ca 15:00 och ett par timmar framåt för grävarbete.

Lilla ringen, vägen för 15-33 stängs av (ej huvudvägen). Ni kommer alltså inte ut från området om ni har bilen hemma. Om man har behov av bil eller så rekommenderas att parkera på annan plats dessa timmar. Tala gärna om för grannarna.